Categories
In Danish

Tillykke til Mor & Far på deres 35-års bryllupsdag

Tro det eller ej, men det havde jeg faktisk glemt 😉 Som altid mindede Sanne mig om sådanne ting, og da jeg så ringede for at snakke med forældrene kunne min far minde mig om at min onkel har 65-års fødselsdag, så der skal da også lige klemmes et lille tillykke ud til ham: Tillykke Ã…ge.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.