Categories
In Danish

Jeg hader vegetarer

Da jeg var inde ved universitetet i dag, gik jeg forbi “The Refectory” (med et godt dansk fremmedord, multi-cafeteria). Jeg gik direkte mod den del, der sælger karryretter og andre spændende, spicy sager. Deres karryret, der så ud som den plejer, men bare med ekstra mange kyllingestykker, så helt fantastisk ud. “I’d like some of that curry thing” fik jeg fremstammet. Den venlige dame kiggede (lidt undrende og misfornøjet, måske?) på mig og læssede den største portion ris op, Big Foot aldrig har set. Jeg glædede mig. Måske især fordi jeg af en eller andet uforklarlig grund ikke havde spist i 24 timer.

Da jeg fandt mig en plads og satte gaflen i en af de mange lækre og saftige kyllingestykker, virkede kødet til at være lidt mærkeligt. Hmmm. Spise det skal man jo, så jeg kastede straks en ordentlig omgang kylling i karry i svælget. Troede jeg.

En eller anden vegarfascist havde åbenbart haft køkkentjans, for det var i hvert fald ikke fjerkræ, jeg begyndte at tygge på. Nææææææ nej, jeg sad med en portion ris med kartofler og champignon i karry. Dem, der kender mig, ved, at noget af det værste jeg kan udsættes for, er at skulle tygge på en champignon. Nu sad jeg så blandt 100 andre mennesker og havde en HEL gigant-champignon i munden, så tygges skulle der. Kartoflerne var ret gode, men hvem har nogensinde fået den ikke specielt brilliante idé, at man da kan lave en karryret baseret på kartofler og så spise ris til? Hvad skal du have i aften? Åhhh … jeg skal have pasta og ketchup med ris til. Måske jeg forkæler mig selv i morgen og laver kartoffelmos med pasta! Yrdk!

Hvorom alting er, så er jeg stadig sulten, for jeg brugte faktisk £3.50 på en karryret, jeg kun gad spise halvdelen af. Jeg overvejer, om jeg skulle skrive et klagebrev til Britisk Vegetarforening, hvis der findes sådan en:

Dear Mr Veg,

As I am not particularly pleased by you and your comrades’ eating habits, could you please make sure that they will not inflict on my life again. Thank you.

Yours mincerely,

René

PS You owe me £3.50

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.