Adresse er omtrentlig

Det er kun juleaften, jeg ved det. Og glædelig det. Men jeg vil nu alligevel lige lave en slags årsstatus allerede nu. Tak for 2011. God 2012.

Jeg er lige stødt på denne fantastiske stop-motion animationsvideo fra The Theory, som hedder “Address Is Approximate”. Og det er jo meget sandt. Lige nu. For mig. Videoen er i sig selv rigtig god, men den giver ekstra god mening for mig, fordi jeg lige nu – heldigvis – ikke rigtig har noget hjem. Jeg er endda inbetween continents. Maputo, Mozambique og Afrika er overstået for denne gang. Jul og Nytår holdes i hhv. Fjerritslev og København, Danmark, Europa. New York, USA og Nordamerika er det nye stop.

Starten af denne film er altså mit næste delmål. Men hele filmen bliver måske meget symbolsk for mit 2012, for videoens handling – en rejse tværs over USA – bliver forhåbentlig en del af mit evigt voksende arsenal af store oplevelser. Jeg vil også rejse tværs over USA til Stillehavet. Og forhåbentlig derfra videre til noget andet nyt og spændende.

Jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bo mindst tre forskellige steder i 2012. Hvert af dem mere midlertidigt end de andre på flere forskellige måder. Noget andet, der er helt sikkert, er, at det også bliver forbandet fedt. Jeg er en af de heldige. En af de glade. En af de lykkelige. Og derfor også en af de taknemmelige. Tak, omstændigheder. Tak, muligheder.

Glædelig jul!

1 thought on “Adresse er omtrentlig”

  1. Jeg håber at du opnår dine mål – Jeg har også altid drømt om at tage et halvt år ud af kalenderen og rejse rundt i USA.
    Måske til næste år 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top