In Danish

New York Taxis

Taget fra Empire State Building, da vi var i New York for et års tid siden.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Wauw – ifttt.com er sejt! (til gengæld bliver dit fine html-link ødelagt lidt i FB’s kommentarfelt :-))

  2. Fedt billede 🙂 Har aldrig været i New York (men skal helt klart prøves), men når man hører om New York, så kommer deres gule taxaer altid på nethinden, som man jo har oplevet i adskillige Amerikanske TV serier/film igennem årene.

    Hilsen

    Lars
    http://www.mobilreparationer.dk/

  3. Kollektiv trafik når den virker bedst! 😉

Comments are closed.

%d bloggers like this: