Categories
In Danish

The Touch prædiker for de inviede

For lidt over tre år siden delte jeg indlægget “The Touch makes you wanna“. Det var et indlæg uden meget andet indhold end The Touch-musikvideoen “Le Night Dominator”. En tung tung klubsatan, som jeg stadig nyder at lytte til. Deres nyeste nummer, Sermon, er dog en helt anden sag. En mørk og melankolsk omgang, som har fået sig en rigtig fin musikvideo.

De har også fået lavet et hav af remixes (hvis hav = 5, i hvert fald), som du kan høre helt kvit og frit på SoundCloud. De er ikke specielt gode.

Nu da vi er i Sverige, er der altid masser af gode bonusser at tage af, så sådan en bliver der også til. The Amplifetes har så absolut lyttet til noget Chemical Brothers, men det skal de ikke høre noget ondt for. Her er det “Blinded by the moonlight (Fukkk Offf Remix)”

Og nu vi er ved Fukkk Offf, så se lige, hvad Effe & Rätsel (vistnok) har lavet på et tog (i Hamborg?):

Fukkk Offf

Nice.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.