Categories
In Danish

Er jeg på Roskilde?

Ricco har lavet en sjov lille service, hvor man kan finde ud af, om man er på Roskilde Festival eller ej. Hvis man ikke er, får man en rute, så man i en fart kan komme dertil. Han kalder servicen for “Er jeg på Roskilde nu?” (det er kun sjovt, hvis du har en ny browser eller bruger mobiltelefon, så servicen kan vide, hvor du er).

Men i hvert fald. Jeg skal bare en lille tur gennem 12 stater med ret så varierende sikkerhedsforhold: Mozambique, Malawi, Tanzania, Uganda, Sydsudan, Chad, Cameroun, Nigeria, Niger, Algeriet, Frankrig og Tyskland. Det vil sige knap 15.000 km. Han lægger i øvrigt op til, at man går.

Rutekort, Maputo til Roskilde
Jeg er ikke på Roskilde

Idé til forbedring: Hvis ruten er mere end 5.000 km. OG indeholder krigsområder OG går gennem nogle hundrede kilometer af Sahara … OG Frankrig … så får man tilbudt en festival tættere på. Eller i hvert fald muligheden for at køre. Stærkt 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Er jeg på Roskilde?”

Comments are closed.