Categories
In Danish

Hvad der sker på nettet på et minut

GO-Globe.com har lavet en fin infografik, som viser, hvad der sådan ca. sker på internettet i løbet af 60 sekunder. Og ja, der sker af gode grunde meeeget mere end det her, men det er en rigtig fin oversigt over de væsentligste sociale medier, domæneregistreringer m.m. Og så er den flot.

Jeg er overrasket over tallene om blogs. 1.500 nye blogindlæg er ikke meget i forhold til 20.000 nye Tumblr-indlæg. Og 60 nye blogs er ikke meget, når WordPress (dvs. den selv-hostede version) downloades 50 gange. Well well.

What happens online in 60 seconds
Infografik lavet af  Shanghai Web Designers

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.