Categories
In Danish

Da ingeniøren mødte toiletpapiret

Det er, som de fleste vil vide, en eksistentiel diskussion. Skal toiletpapiret over eller under? Jeg er personligt helt klart en over-kind-of-guy. Jeg synes ikke, at under ser mere ordentligt (eller endog nysseligt) ud. Det ser blot irrationelt ud. Men jeg skrabte også mine knoer i dag, da jeg skulle lege VVS-mand (nej, jeg har stadig ikke vand i huset. I morgen må jeg gå i bad hos Marie & Christian. De synes nok jeg lugter fælt efter fire døgn uden bad. I øvrigt lugter jeg fælt allerede efter to døgn uden bad). Så deeeet.

Over or Under
Via: Engineering Degree

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

1 reply on “Da ingeniøren mødte toiletpapiret”

Comments are closed.