Dejlig rap: MC Marechal

·

·

Ovre hos realsociology blev jeg gjort opmærksom på dette indslag fra Tim Westwoods show. I første halvdel freestyler Ms. Dynamites lillebror, Akala. Det gør han rigtig godt. Intelligent tekst med bashing af engelsk bling-bling og ghetto-rap. That I like.

Efterfølgende kommer et sandt bombardement fra Brasilien. MC Marechal benytter sig også af mere intelligente tekster end de fleste rappere. I hvert fald så vidt jeg kan forstå. Og jeg forstår vist op mod 2,5 %…

MC Marechal er i Danmark i øjeblikket, hvor han er på tour med One Be Lo. Det vil sige, at han lige har været til Distortion og at han snart kommer til København igen efter at have besøgt Helsinge, Odense, Århus, Kolding og Gilleleje (jeps!). Find ham til Copenhagen Carnivals efterfest i Volume på søndag eller på FriZonen lørdag den. 18. juni. Jeg tror han er cool live.