Categories
In Danish

CHLLNGR møder Afrika

Den københavnbaserede, amerikanske dubtrolderik CHLLNGR har fået sin debutsingle “Ask For” remixet af Spoek Mathambo (ham med Control), Mpumi Mcata (guitaristen fra BLK JKS) & DJ Mo Laudi. Det er en god idé. Originalen er rigtig fin, men det er interessant at høre den kolde originale lyd mixet op med en knivspids Afrika.

CHLLNGR f. Spoek Mathambo, BLK JKS, and Mo Laudi “Ask For (Africa Remix)” by The FADER

Originalnummeret er klædt ud som en kold dansk skov, hvilket er meget passende. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvor jeg synes remixet skulle filmes. Men det kan jo heldigvis også være fløjtende ligegyldigt. Skoven er fin.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.