In Danish

Zygmunt Bauman: Problemet med at være menneske

Jeg glæder mig til at se dokumentaren om Zygmunt Bauman. Han er i sandhed en stor tænker og et spændende menneske at lave en dokumentar om.

Hvis du skal skal læse lidt op på hans måske væsentligste tanke – den flydende modernitet – kan du læse noget af hovedværket her:

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: