Categories
In Danish

TOMAT-princippet

Billede fra TOMAT-princippet fra Filmskolens website
Billede fra TOMAT-princippet fra Filmskolens website

I aften kl. 22:00 kan du se afgangsfilmen TOMAT-princippet på DR2. Den er instrueret af min ven, Søren Balle (læs evt. Politiken-interview med ham), og er rent faktisk helt enormt sjov. Og det siger jeg ikke kun fordi den er sjov. Men også fordi den er morsom. Og en stor snas grineren. Og ikke så meget fordi jeg kender Søren.

Den er skudt hos Carl-Mar Møller, så det er jo nok ikke nødvendigt at underholde om, at den handler om personlig udvikling. Men det gør den. Og mest af alt om blød mand vs. hård mand. Jeg holder med de bløde.

Hvor: DR2
Hvornår: I aften klokken 22:00-22:30
Hvad: Komedie
Hvem: Sune Geertsen, Anders Hove, Laura Wilhelmi Ljungdalh, Peter Hesse Overgaard, Joen Højerslev

Nåmenaltsåigåss, det var bare det jeg ville sige. Hej hej.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

9 replies on “TOMAT-princippet”

Comments are closed.