H*A*S*H

Det er en mærkelig historie det her med, at DR har brugt 8 mio. kroner på en julekalender, de så ikke vil sende alligevel. Men jeg forstår sgu godt, at de droppede lortet igen. Hold da hest, en manglende fest. Der er lækket to færdigproducerede afsnit og de stinker noget så ganske forfærdeligt. 50 kroner til den, der holder ud at se det hele af begge afsnit.

Afsnit 3:
http://www.youtube.com/watch?v=T9MOqnIdK90[/youtube]

Afsnit 21:
http://www.youtube.com/watch?v=_BeOQEm716M[/youtube]

Problemet er selvfølgelig dobbelt. Først og fremmest at processen ikke er stoppet noget tidligere, så der ikke både var blevet brugt forholdsvis mange penge, så instruktør, producere osv. ikke stod med håret helt så langt nede i postkassen osv. Men jeg synes faktisk, at det er en stærk beslutning, at skrotte et stykke dårligt tv. Det andet problem er, at det lugter lidt af endnu en politisk beslutning, der skal ae lidt for Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre. Begge dele er problemer, der kan rykke endnu mere ved troværdigheden i beslutningsprocesserne hos DR, og begge dele er helt uholdbare og enormt kritisable.

Men dårligt tv, det er det sgu!

1 thought on “H*A*S*H”

  1. Jeg synes, at det i det her tilfælde er lidt svært at lure, at det skulle være en politisk beslutning. Det har muligvis ikke gjort den endelige beslutning svære at træffe – men helt grundlæggende forstår man jo godt udmeldingen om: " Vi har valgt at droppe den fordi – well, den er ganske enkelt ikke(!) sjov (nok)."

    Har kun kunne komme igennem et enkelt afsnit – og er imponeret over, hvor virkeligt elendigt det er.

Comments are closed.

Scroll to Top