In Danish

Sid ned. Ikke på hug, dog.

Rune har gjort mig opmærksom på nedenstående skilt, som sagtens kunne være søster til billedet øverst her på renecnielsen.com.

Lånt fra Funny Signs on Display in Copenhagen

Lånt fra Nina Halls Funny Signs on Display in Copenhagen

Tænk sig, at det skilt er nødvendigt noget sted.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Smadrede toiletsæder var ikke unormalt på et projekt jeg engang var på sammen med en masse indiske konsulenter. Det resulterede i kiksede skilte (som http://bit.ly/iZjfm) og akavede fællesmails.

  2. Nu har jeg sørme også fundet en <” target=”_blank”>http://www.flickr.com/photos/henrikmoltke/3938339… til dit logo/skilt.. Ham til venstre kalder de elefantmanden og han har ikke så god kropshygiejne. adr!

Comments are closed.

%d bloggers like this: