Brian er vind og skæv

Det er efterhånden blevet kutyme, at Brian Mikkelsens største fadæser og klovnekommentarer bliver kommenteret her på bloggen. Og denne gang skal ikke være en undtagelse, selv om den er spredt vidt og bredt på især Facebook (og tak for det!).

Men denne gang er det en snøvlende og usammenhængende minister, der fortæller, at autonome ikke er kloge. De er til gengæld nogle skæve, stive og sløve padder. Med andre ord er her et kursus i hhv. ekstremt dårlig kommunikation og ekstremt usympatiske ytringer. Igen courtesy of Brian Mikkelsen.

Hvis du er glad for Brian Mikkelsens udgydelser, så kan du læse de andre af mine indlæg, som er tagget med Brian Mikkelsen. Og så bliver han også nævnt i den legendariske kommentarstrøm til indlægget om mikrokreditter.

8 thoughts on “Brian er vind og skæv”

  1. Og meget sigende at han tilsyneladende står et sted på en sidevej til Strandvejen i enten Hellerup eller Charlottenlund, i sikre, trygge omgivelser, på behørig afstand af de "skæve og vinde af fuld" autonome…

    Og familien Danmark fatter stadig ikke en skid. De synes manden er alle tiders at have siddende "in charge" af justits, og tidligere, kultur… Sikke en skam…

    Han er jo clueless! Han lader ikke til at have nogen synderlig livserfaring. Han har sikkert aldrig været ung, fuld og ideologisk – eller skæv, eller begået en bommert, endsige været på f.eks. Roskilde Festival. Han har sikkert altid bare været en kedelig, slipseklædt snerpe. Postulater som står for min egen regning. Men hvordan kan man have sådan en bavian siddende som kulturminister (førhen) ??? Kultur handler jo blandt andet om mangfoldighed, og flytning af grænser og holdninger, via f.eks. kunst og happenings.

    Boo Brian! Ud med dig af landet.

  2. Jeg synes ellers nok at politiet havde hænderne pænt fulde i forbindelse med rydningen af ungdomshuset, så måske han lige skulle pakke sin arrogance ned i skuffen (der hvor hans skarpe kniv åbenbart ligger og samler støv…

Comments are closed.

Scroll to Top