Categories
In Danish

Strengere straffe

Jeg gider egentlig ikke bruge så meget krudt på det i denne omgang. Men for fanden. Nej, strengere straffe hjælper ikke en fucking lort! Og da slet ikke hvis vi endnu engang har tænkt os være helt og aldeles ligeglade med menneskerettigheder og den slags petitesser. Og ikke finder de kriminelle, i øvrigt.

Og! Bandevold skal straffes dobbelt så hårdt som almindelig, tilfældig, afstumpet vold. Why on earth?

Ahhh, nu har jeg det meget bedre.

Men man skal huske at være konstruktiv. Hvad ville jeg bruge pengene på (for penge skal der bruges i en ruf)? Kast nogle flere betjene på gaden (altså på patrulje, de skal for alt i verden ikke fyres), hav kogler, der er store nok til at lave en lokalstation på Blågårds Plads og i nærheden af større rockerhuse (-borge? Ahhh, come on!). Og smid penge efter større kriminalpolitiindsats. Det der opklaring skulle være så populært, hvis man vil straffe folk.

Men opsøg ikke retssager, hvor vi alle er tabere.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.