Strengere straffe

Jeg gider egentlig ikke bruge så meget krudt på det i denne omgang. Men for fanden. Nej, strengere straffe hjælper ikke en fucking lort! Og da slet ikke hvis vi endnu engang har tænkt os være helt og aldeles ligeglade med menneskerettigheder og den slags petitesser. Og ikke finder de kriminelle, i øvrigt.

Og! Bandevold skal straffes dobbelt så hårdt som almindelig, tilfældig, afstumpet vold. Why on earth?

Ahhh, nu har jeg det meget bedre.

Men man skal huske at være konstruktiv. Hvad ville jeg bruge pengene på (for penge skal der bruges i en ruf)? Kast nogle flere betjene på gaden (altså på patrulje, de skal for alt i verden ikke fyres), hav kogler, der er store nok til at lave en lokalstation på Blågårds Plads og i nærheden af større rockerhuse (-borge? Ahhh, come on!). Og smid penge efter større kriminalpolitiindsats. Det der opklaring skulle være så populært, hvis man vil straffe folk.

Men opsøg ikke retssager, hvor vi alle er tabere.

Scroll to Top