Overhovedet ikke Fab!

Skynd dig at se en masse koncerter!
Skynd dig at se en masse koncerter!

Det var ellers lige så fedt. Men Fabchannel lukker for deres mere end 1.000 koncerter den 13. marts 2009. Det er meget snart. Selvfølgelig på grund af pladeselskabernes modvilje. Der er ikke noget som pladeselskaberne hader så meget, som når alle kan se, hvor fedt det er at være til koncert med deres kunstere. Pff.

I Danmark er vi ellers – 9 år efter Fabchannel åbnede – begyndt at tage streaming af koncerter til os. Især selvfølgelig takket være Concept Concerts, som blandt andet leverer koncerter fra VEGA (se også VEGA & TDC Player) og Roskilde Festival. Det må da for snøvsen være fremtiden!

1 thought on “Overhovedet ikke Fab!”

  1. Fik også den triste mail i dag.

    Og ja. Årsagen er helt sikkert at en kvik fyr på Warner har luret sammenhængen: Hvis man kan streame koncerten, så bliver folk og ser den gratis. Det er jo klassisk konstruktiv pladeabevision, som virkelig imødekommer de faldende salgstal og viser hvor meget innovation og omstillingsparathed branchen har. – Det var i hvert fald de ord han skrev i jobansøgningen den gang for xxx år siden.

Comments are closed.

Scroll to Top