Categories
In Danish

Overhovedet ikke Fab!

Skynd dig at se en masse koncerter!
Skynd dig at se en masse koncerter!

Det var ellers lige så fedt. Men Fabchannel lukker for deres mere end 1.000 koncerter den 13. marts 2009. Det er meget snart. Selvfølgelig på grund af pladeselskabernes modvilje. Der er ikke noget som pladeselskaberne hader så meget, som når alle kan se, hvor fedt det er at være til koncert med deres kunstere. Pff.

I Danmark er vi ellers – 9 år efter Fabchannel åbnede – begyndt at tage streaming af koncerter til os. Især selvfølgelig takket være Concept Concerts, som blandt andet leverer koncerter fra VEGA (se også VEGA & TDC Player) og Roskilde Festival. Det må da for snøvsen være fremtiden!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Overhovedet ikke Fab!”

Fik også den triste mail i dag.

Og ja. Årsagen er helt sikkert at en kvik fyr på Warner har luret sammenhængen: Hvis man kan streame koncerten, så bliver folk og ser den gratis. Det er jo klassisk konstruktiv pladeabevision, som virkelig imødekommer de faldende salgstal og viser hvor meget innovation og omstillingsparathed branchen har. – Det var i hvert fald de ord han skrev i jobansøgningen den gang for xxx år siden.

Comments are closed.