Categories
In Danish

Mann, Hund, Machine

Den nyeste musikvideo fra Rex the Dog er dejlig. Meget.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Mann, Hund, Machine”

Ikke for at spille smart eller noget som helst, men jeg er generelt mere til den gamle Rex The Dog-lyd, synes han er blevet lige vel poppet på det seneste. De to første EP’er (Prototype og Frequency) er stadig for vilde — hvis man spørger mig 🙂

That said, så kunne jeg dog godt tænke mig at høre M.A.N.D.Y.-drengene gnubbe lidt på Bubblicious, som de gjorde med netop Prototype — synes dog stadig, de skylder lidt på den konto 🙂

Comments are closed.