Mann, Hund, Machine

Den nyeste musikvideo fra Rex the Dog er dejlig. Meget.


Posted

in

by

Comments

3 responses to “Mann, Hund, Machine”

 1. Ricco avatar

  Utroligt imponerende, og god musik også. Den minder lidt om Familjen i starten – og så alligevel ikke 🙂

 2. Lars K Jensen avatar

  Ikke for at spille smart eller noget som helst, men jeg er generelt mere til den gamle Rex The Dog-lyd, synes han er blevet lige vel poppet på det seneste. De to første EP’er (Prototype og Frequency) er stadig for vilde — hvis man spørger mig 🙂

  That said, så kunne jeg dog godt tænke mig at høre M.A.N.D.Y.-drengene gnubbe lidt på Bubblicious, som de gjorde med netop Prototype — synes dog stadig, de skylder lidt på den konto 🙂

 3. René avatar

  @Ricco: Nemlig, ja. Nemlig ikke.

  @Lars K: Jeg er ret enig. Æv.