In Danish

Se mit tossede kondom!

Endnu engang må jeg kaste noget respekt efter dem, der bruger tid på at undersætte især tyrkiske og indiske videoer til dansk. Her er det sangen “Kanka”, der pludselig hedder “Oldemor”:

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Oldemor! – klassiskeren.

    Historien om Gale Finn Mabruk har ingen heller taget skade af.

  2. Haha…hvor er det fedt…har ikke set denne her før.

Comments are closed.

%d bloggers like this: