Categories
In Danish

OpenID DK FTW

Undskyld overskriften, dig der hverken ved hvad OpenID er eller FTW betyder. Undskyld til dig, der ved, hvad FTW betyder. Nederen udtryk. Sorry. Dobbeltsorry, nu.

Men ikke desto mindre: OpenID Danmark er nu en officiel del af OpenID Foundation og sitet er oppe. Nu mangler vi så bare, at nogle af de større danske medier hopper med på den vogn, som mastodonterne Yahoo, Google og Microsoft allerede så småt har genrejst, og som de nysmarte som 37signals, Get Satisfaction, Stack Overflow, ZYB, Plaxo, Drupal og WordPress allerede har givet et stort og varmt kram.

Og heldigvis er flere af de store danske spillere (igen undskyld mit sløsede sprogbrug, men AaB fucking vandt i går over Celtic!) på vej til at kramme også. Og det håber vi, at de gør på OpenID Danmarks site – eller at de skriver til os på info@openid.dk. Vi vil så gerne tale med dem 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “OpenID DK FTW”

Comments are closed.