In Danish

British 80s

I øvrigt er det væsentligt at huske, at Lars, Rune og jeg igen fyrer op for en runde engelsk nostalgi på Nadsat lørdag den 6. december. Sidst vi i musikkollektivet Hang the DJ stod bag pladerne på Nadsat og spillede musik fra Manchester, havde vi overraskende stor succes. Derfor prøver vi nu igen samme sted. Denne gang under overskriften “British 80s“, hvilket helt automatisk betyder, at der vil være en del af succesnumrene fra sidst, der igen finder vej til højttalerne.

Husk at tilmelde dig på vores event-side på Facebook.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Jep, lad os håbe på en fantastisk aften i fortidens navn 🙂

  2. Fortid er det nye fremtid. Det bliver hyl.

Comments are closed.

%d bloggers like this: