Categories
In Danish

3 nye kloge hoveder

Forsiden

Så røg jeg igen længere ned ad rangstien. Hver gang Advice Digital ansætter nye folk, har det med at være nogle satans dygtige af slagsen. Det er jo for så vidt ganske nederen for en maksimalt op til mellembegavet smågammel knægt som mig. Rart for kunder og firma, bevares, men engang vil jeg altså også være den kloge.

Nå. Vi har igen ansat nye mennesker og igen denne gang napper vi tre på én gang. Det hedder lean-ansættelse ude i konsulentbranchen. Introforløb bliver pludselig så satans tæt-på-rentable, når flere oplæres samtidig (kynikeren vil her slå på det faktum, at det også betyder, at der sidder for rigtig mange penge kloge hoveder i ét rum uden at tjene penge, men lad nu det ligge).

Well. Som nævnt for ca. en måned siden da Dalager startede i Eksponent og Jakob startede hos os, så har vi igen udvidet. Og da jeg skrev “Og ja, jeg føler mig ret overbevist om, at der snart kommer flere nyheder i denne boldgade”, så mente jeg faktisk “… samme boldhus”. Jo jo. Trine er nu også på Advice Digital-lønningslisten. Lige som Claus og Heidi er det.

Det er gode tider (også kendt som: stol ikke på børsfolk og vid at Obama vinder i aften).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “3 nye kloge hoveder”

Uhh. Wauw. Så er jeg jo rent faktisk firmaets klogest udseende lige nu?

Alternativt har jeg lige gennemhullet dit argument.

Your pick.

Comments are closed.