Categories
In Danish

I see you baby!

Dalager @ EksponentUndskyld, Trine (og Puk for den sags skyld). Men jeg bruger ca. 8 timer om dagen på at glo på din mand. Hver dag. Startende fra i går. Som søster Emme også skriver, så har vore (lille)brødre i Eksponent vundet retten til at stikke Dalager en lønseddel hver måned. Det skriver han i øvrigt også selv. Man behøver ikke altid gå over brønden for at blive tørstig.

Men altså, Eksponent har igen-igen udvidet med en satans dygtig og rar kodedreng. Denne gang en snas ældre end deres seneste ansættelser. Det kan vi andre fornuftigt aldrende jo sagtens være glade for.

I Advice Digital har vi i øvrigt også for nyligt ansat. En ny designer denne gang. Han hedder Jakob og han har lovet mig, at han også snart blogger. Indtil da kan man jo sagtens kigge forbi hans portfoliosite, RedRocket.

Og ja, jeg føler mig ret overbevist om, at der snart kommer flere nyheder i denne boldgade. Altså, ikke at jeg glor på mænd, men at vi ansætter nye personer.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “I see you baby!”

Comments are closed.