I see you baby!

Dalager @ EksponentUndskyld, Trine (og Puk for den sags skyld). Men jeg bruger ca. 8 timer om dagen på at glo på din mand. Hver dag. Startende fra i går. Som søster Emme også skriver, så har vore (lille)brødre i Eksponent vundet retten til at stikke Dalager en lønseddel hver måned. Det skriver han i øvrigt også selv. Man behøver ikke altid gå over brønden for at blive tørstig.

Men altså, Eksponent har igen-igen udvidet med en satans dygtig og rar kodedreng. Denne gang en snas ældre end deres seneste ansættelser. Det kan vi andre fornuftigt aldrende jo sagtens være glade for.

I Advice Digital har vi i øvrigt også for nyligt ansat. En ny designer denne gang. Han hedder Jakob og han har lovet mig, at han også snart blogger. Indtil da kan man jo sagtens kigge forbi hans portfoliosite, RedRocket.

Og ja, jeg føler mig ret overbevist om, at der snart kommer flere nyheder i denne boldgade. Altså, ikke at jeg glor på mænd, men at vi ansætter nye personer.

2 thoughts on “I see you baby!”

Comments are closed.

Scroll to Top