Ronald Reagan viser vejen

Det er meget meget klart, at amerikanerne bør vælge Obama. Jeg forstår simpelthen ikke, at nogen kunne finde på andet. McCain er en sur gammel nar, som ikke er ret meget mere end en tøddel bedre en Bush. Seriøst. Men dog en tøddel.

Tror sgu jeg tager på KU på tirsdag.

4 thoughts on “Ronald Reagan viser vejen”

  1. Jeg er enig i din kommentar; men jeg synes det er synd at Obama skal vælges fordi han er den midste onde. McCain og især Sarah Palin er skræmmende; men jeg mangler noget som gør at Obama er en stemme værd i sig selv.

  2. Han skal heller ikke vælges fordi han en den mindst onde, men fordi han er den mest visionære politiker i USA i mange årtier.

  3. Ah, René…han har altså generelt ikke været alt for glad for at sige noget med indhold igennem hele sæsonnen…Det kan selvfølgelig være, at det er derudaf det visionære kommer.

  4. Ah, selv 🙂

    Problemet er ikke, at han har snakket mindre indhold end nogen som helst anden, men at det for første gang har været det eneste punkt, man kan slå ned på. Men det mest visionære er, at han mobiliseret folket uden at slå på gamle travere som patriotisme.

Comments are closed.

Scroll to Top