Categories
In Danish

De bedste fodboldsange

Ovre hos Times Online snakker de om de bedste fodboldsange, der nogensinde er lavet. Og nej, Re-sepp-ten er heldigvis ikke blevet nævnt (hvor nostalgisk man end kan blive, så er det altså ikke en god sang).

Men her tre enormt gode (de bedste, jeg kan komme på):

The Fall – Kicker Conspiracy

New Order – World In Motion

Black Grape – Englands Irie

Hvis jeg kunne finde en video til Mitchell Brothers’ “When The Whistle Blows” havde den været med i stedet for Black Grape, bør jeg nok nævne. Og så ville jeg selvfølgelig gerne have haft “Blue Moon” med. Men det er teknisk set ikke en fodboldsang. Men det er det altså! Lige som mange andre.

Og nå ja, honorary mention goes to Half Man Half Biscuit med deres “Paintball’s Coming Home” og “The Referee’s Alphabet”:

http://www.youtube.com/watch?v=IxR0JY-FMh8[/youtube] http://www.youtube.com/watch?v=uqpJ6XYykHE[/youtube]

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “De bedste fodboldsange”

Comments are closed.