Permalinks med æø …

·

·

Kristoffer var for et stykke tid siden så venlig at gøre mig opmærksom på, at permalinks til nogle af mine indlæg er ikke-eksisterende. Det vil sige, at alt efter renecnielsen.com/yyyy/mm/dd er væk, så det enkelte indlæg påtager sig linket til arkivsiden for den dag. Forholdsvis nederen. Og øveren (uden musik).

Jeg har nu kigget på det i op til flere minutter og har fundet et mønster. Af en art.

Mønstret går ud på, at mange af indlæggene med æ eller ø i titlen har mistet deres permalinks (ikke å). Jeg ved ikke om det kunne være en ældre udgave af Slugger, der på et tidspunkt har prøvet sig med lidt gemen havoc (havoc er generelt ret gemen, bør nævnes). Eller et andet plugin. Eller måske har jeg selv fusket op?

Hvorom alting er. Jeg giiiider ikke sidde og glo alle indlæg igennem for at se efter, om de har et fungerende permalink eller ikke. Nogen, der har en (plugin)idé?


%d bloggers like this: