Permalinks med æø …

Kristoffer var for et stykke tid siden så venlig at gøre mig opmærksom på, at permalinks til nogle af mine indlæg er ikke-eksisterende. Det vil sige, at alt efter renecnielsen.com/yyyy/mm/dd er væk, så det enkelte indlæg påtager sig linket til arkivsiden for den dag. Forholdsvis nederen. Og øveren (uden musik).

Jeg har nu kigget på det i op til flere minutter og har fundet et mønster. Af en art.

Mønstret går ud på, at mange af indlæggene med æ eller ø i titlen har mistet deres permalinks (ikke å). Jeg ved ikke om det kunne være en ældre udgave af Slugger, der på et tidspunkt har prøvet sig med lidt gemen havoc (havoc er generelt ret gemen, bør nævnes). Eller et andet plugin. Eller måske har jeg selv fusket op?

Hvorom alting er. Jeg giiiider ikke sidde og glo alle indlæg igennem for at se efter, om de har et fungerende permalink eller ikke. Nogen, der har en (plugin)idé?

8 thoughts on “Permalinks med æø …”

 1. Det skulle da nok kunne lade sig gøre at svippe et bette script sammen, hvis du kan komme med nogle kriterier for, hvad det er vi ser efter?

  renecnielsen.com-anbefaling: Læs Riccos seneste blogindlæg, Sådan en vil jeg ha’.

 2. Har du overvjet, at prøve at switche frem og tilbage, dvs. back to basics med ?id=33 og så tilbage til en pæn permalinkstruktur?

  Ved ikke om det virker, men det kan måske give bonus.

  renecnielsen.com-anbefaling: Læs Tores seneste blogindlæg, Splitte mine bramsejl!.

 3. @Ricco: Hvis der ikke står noget efter https://renecnielsen.com/yyyy/mm/dd/, så skal der genereres et nyt pænt permalink.

  @Tore: Jeps, det gav desværre ikke noget resultat (hvilket det heller ikke burde, nu da det blot er en aktivering eller deaktivering af en række regler i .htaccess). Men tak for buddet. Keep ’em comin’ 🙂

 4. Er problemet ikke at nogle af dine “slugs” er blevet slettet? En simpel database forespørgsel kan afsløre hvilke posts der har manglende “slugs”. Jeg kunne nu ikke lige finde nogle eksempler, men bemærkede så, tilfældigt, at nogle af dine gamle blogindlæg ser MEGET underlige ud? Men det skal de måske? Check det selv her: https://renecnielsen.com/2004/02/

  renecnielsen.com-anbefaling: Læs Kim Bachs seneste blogindlæg, iværk08: Morten Lund: “Amateurs build the Ark. Professionals build the Titanic”.

 5. Jo, slugs er lige nøjagtig problemet.

  Med hensyn til de mærkelige tegn i februar 2004, så er det fordi jeg havde EU-udvidelsesuge, hvor jeg skrev på forskellige mærkelige sprog. Det er så gået helt skævt efter et par databaseflytninger og jeg giiiider ikke forsøge at genskabe de indlæg. Andre sprog er svært 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top