In Danish

Næææ, sikke da, Postalicious

Jeg har af for mig ganske uransagelige årsager ikke været i stand til at få Postalicious til at virke i meget meget lang tid (det plugin, der sørger for at hente mine links ind på bloggen som indlæg). Efter at del.icio.us droppede det shit-cool navn og det shitty design og blot blev en lækkert udseende delicious.com-ting, virkede Postalicious heller ikke for alle andre.

Så var jeg ligesom sammen med de andre Postalicious-brugere igen.

Nu er der så kommet en ny udgave, og den ser ud til at virke. For mig også, altså. Derfor er der også lige blevet autogenereret et indlæg med nogle links i. Med mærkelige datoer og mærkeligt antal links i forhold til, hvor mange, jeg rent faktisk har gemt. Men hey, det virker. En slags.

Dejligt synes jeg. Irriterende synes nogle af jer.

Nå.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Det synes jeg også. Men tegnsættet er da stadig fucked i det mindste.

  2. I din feedreader?

Comments are closed.

%d bloggers like this: