In Danish

Gadernes eskapist

Mike Skinner oks The Streets har udgivet en ny video. Det er den klassiske The Streets-lyd, der kommer ud af højttalerne, men Mike Skinner fortæller, at det ikke var med pladeselskabets samtykke, at de skød videoen. God måde at skabe lidt gadeautenticitet for en rig mand, der forsøger at være arbejderklassens talerør. Om det så er sandt eller ej:

During a great period of intense mixing we decided that it might be nice to shoot a video. This isn’t the way the record industry works and so it was under the radar of the label and done totally for us by us on a shoe string. It was totally different from any other promo that I’ve made in that it was something real that we just filmed rather than trying to create something real looking using lots of people and lots of angles. I feel like it’s more than a video in that sense. Aswell as looking quite odd without all the singing and quick cuts.

Men nok snak. Her er The Streets: “The Escapist” (hent som mp3):

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Gadeautenticitet eller ej. Det er da kvalm omgang sødsuppe den tidligere så gadefilosofiske og (selv)ironiske Mike Skinner har kogt sammen til de bøjlebefængte betweenagere der glor på MTVs fordringstrug.
    Sidder (måske) desværre på bambusforbindelsen, så kan ikke streame videoen, som er sikkert nede med de tynde..

    Dette er altså 1. singlen fra det kommende fjerde album fra The Streets. Har læst (læs selv, se link nederst) at det i alt bliver til 5 Streets album hvorefter hr. Skinner vil gå af nye veje..

    http://www.soundvenue.com/news.asp?id=7188

Comments are closed.

%d bloggers like this: