Wolfdocteurs Camp ’08

Eftermiddag i lejren på Roskilde Festival 2008. Musik leveret af Dunkelbunt (og tak for det).

Posted

in

by

Comments

10 responses to “Wolfdocteurs Camp ’08”

 1. rune avatar
  rune

  Tak til hele Wolfdocteurs for bajer, balkanbeats og byge.

 2. Schulle avatar
  Schulle

  For seeeven da – vi ter os jo som de 18årige vi ikke er. Jeg husker vores færden i lejren som mere laid back. 10år tilbage og 100 frem!

  /Schulleboi

 3. René avatar

  @Rune: Det er os, der takker.

  @Schulleboi: Præcis. Du kan ikke huske det. Vi var en flok pest- og rabiesbefængte køtere. Voldsommere end Robert Redford på Viagra. Alternativt skulle der et voldsomt regnskyl til at få os op af stolene (for ikke at de gigtplagede lemmer skulle nedkøles for groft). Jeg husker det ikke så godt.

 4. Poul Bonke Justesen avatar

  Solid fest!

  Selv kaffeslubrer og forsanger i Murder og I Got You On Tape, Jakob Bellens, er kommet op af stolen (den rare mand med hat, briller og skæg i højre side af billedet).

  Jeg var ikke klar over, at han også er en vaskeægte dansewolf. Godt at se.

  Murder på Myspace: (http://www.myspace.com/murderdk)

 5. Poul Bonke Justesen avatar

  Eller knipser Bellens bare lidt til musikken?

  Jeg surfer på langsomt indisk net, så jeg kan desværre ikke afspille klippet.

 6. Rune Hausner avatar

  @ Poul: Tak for sammenligningen! Jacob Bellens har øjensynligt fået en avatar… Et er nu sikkert: rar, skæg (i alle henseende) og briller er lige netop de 3 esser som ego og Bellens deler uden håndsrysten.
  Du må finde noget Delhicious-ware så du kan afspille klippet og danse til Dunkelbunt.

 7. Poul Bonke Justesen avatar

  @ Rune: Helt enig med de esser :- )

  Jeg er bange for, at nethastigheden ikke bliver bedre i nær fremtid her i Indien, der ellers udråbes som verdens førende IT-nation. Os private middelklasseløg bliver simpelthen ikke koblet på de samme hurtige forbindelser, som erhvervslivet.

  Manglen på strøm gør heller ikke situationen nemmere. Har indimellem 4-5 strømafbrydelser i timen. I går blev jeg presset ud i et hårdt valg af den ansvarlige for strøm i boligblokken: “Du kan ikke både have et afkølet rum med airconditioner OG nettet tilsluttet. Så overbelaster du systemet, og strømmen går ned. Hvad vil du helst have – internet eller afkølet rum?”

  Særdeles svært spørgsmål, da monsunen giver en vanvittig fugtig varme, og jeg er ret afhængig af nettet, når jeg skal arbejde. Det hele endte dog godt. Efter et par timer kunne jeg igen have air conditioneren og nettet tændt – uden alt for mange nedbrud.

  SÅ alt i alt må jeg desværre have videoklippet til gode. Prøvede at afspille det før, og der hakkede det så meget, at det så ud som om, at Jacob Bellens’ avatar dansede Electric Boogie…

  Nå, nok brok. God weeekend herfra!

 8. Jakob Lemvig avatar
  Jakob Lemvig

  For katten. Man kan da heller ikke være væk i mere end 5 minutter uden at der skal holdes pavillonsfest. Og jeg vil jo så gerne være ung med de gamle.

  /Lemvig – sikkert i pavilion eller pishegnet

 9. René avatar

  Ja, det var mærkeligt som vi pludselig fik det sjovt, da du gik.

 10. Kristian avatar
  Kristian

  Jeg notere mig specielt den herre i rødt i venstre side af billedet – hvilken fest er han med til? Er han evt. gået forkert og tænker: Hvor er ham der Slayer?