Blogintegritetsopsang

Undskyld. Jeg glemmer jo næsten, at det her er en personlig blog. Ikke udelukkende en nørde- og musikblog. Til en personlig blog hører også en snas privathed. Synes jeg. Derfor:

Jeg har det godt, tak. Det vil de fleste af jer vide. Der er et eller andet ved forelskelse, der er ganske rart. Grænsende til skønt. Nærmest latterligt fantastisk. Og i går var jeg til vinsmagning med drengene. I morgen tager jeg til Berlin med Puk.

Om to uger er der Roskilde Festival.

Jeg hører lige nu Alex Gopher og i morges spiste jeg æg. Med salt. Sådan noget har jeg.

Jeg er på arbejde. Sådan et har jeg nemlig også.

Og jeg flytter måske snart længere op i opgangen. Derop hvor solen skinner og fuglene synger. Tæt på bad.

Jeg bader også.

Næste gang skriver jeg nok bare om musik igen.

Scroll to Top