Categories
In Danish

Blogintegritetsopsang

Undskyld. Jeg glemmer jo næsten, at det her er en personlig blog. Ikke udelukkende en nørde- og musikblog. Til en personlig blog hører også en snas privathed. Synes jeg. Derfor:

Jeg har det godt, tak. Det vil de fleste af jer vide. Der er et eller andet ved forelskelse, der er ganske rart. Grænsende til skønt. Nærmest latterligt fantastisk. Og i går var jeg til vinsmagning med drengene. I morgen tager jeg til Berlin med Puk.

Om to uger er der Roskilde Festival.

Jeg hører lige nu Alex Gopher og i morges spiste jeg æg. Med salt. Sådan noget har jeg.

Jeg er på arbejde. Sådan et har jeg nemlig også.

Og jeg flytter måske snart længere op i opgangen. Derop hvor solen skinner og fuglene synger. Tæt på bad.

Jeg bader også.

Næste gang skriver jeg nok bare om musik igen.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.