Fuck, hvor har vi travlt

Og derfor … tadadaaaaa … søger vi nye medarbejdere (“vi” er her mest af alt mine chefer, men dybest set og rent ud sagt Advice Digital). Ikke nok med, at vi er ret cool og enormt dygtige, så er vi også rasende rare. Faktisk rigtig rare. Og Martin er eksempelvis nogle gange sjov. Det er jeg til gengæld ikke, men jeg kan godt hente en kop kaffe til dig i ny og næ. Det skal ikke hedde sig og man er vel en gentleman. Hvem vi er? Vi er da digital brainz bag ting som Kommunikationsforum (min profil) og radikale.net (min ganske ubenyttede profil) og et hav af andre topcool, übersnassy websteder. Den er god nok. Og så drikker vi nogle gange fredagsøl og forsøger os med lidt kollegial hygge. Helt frivilligt. I hvert fald fra min side. Igen: I gennemsnit er vi nogle ganske fine mennesker. Grænsende til det perfidt elskværdige, faktisk. Men nok om os. Nu til dig.

Dilbert-jobopslag

Du kan enten være Digital rådgiver eller Projektleder. Begge dele er megafedt (omend jeg kun kan prale af at have været underlagt sidstnævnte jobtitel). I korte træk siges det, at man som digital rådgiver “udvikler digitale forretnings- og kommunikationsstrategier, tilrettelægger procesforløb og gennemfører digitale projekter i teams med projektledere, designere, programmører og tekstforfattere”. Som projektleder, derimod, “har man ansvaret for tilbudsgivning, budgetstyring, tilrettelæggelse og gennemførelse af webprocessen. Og i mange projekter får man også ansvaret for at udvikle strategier og omsætte dem til kreative webløsninger, der er dokumenteret i brugerscenarier, wireframes og prototyper”. Det lyder næsten lige så pænt som det er. Jæs, så fedt er det. Og husk: Hvis du søger allerede nu, kan du holde fri i morgen! (man er vel projektleder).

Scroll to Top