Manden det er ok at pisse på

Det er så mig. Efter at have fået stjålet den fjerde bærbare computer på ca. lige så mange måneder, føler jeg mig en kende magtesløs. Og krænket. Ikke så meget, at det giver noget, der kan minde om eksistentielle kriser eller noget, men fårk hvor er det irriterende. Lad mig nu bare have mine (arbejdsgivers) ting for mig selv, tak!

Nå. Men nu da computeren var i en taske, mistede jeg også andre ting, så: Hvis nogen ligger inde med et connection cable til iPhone, connection cable og oplader til Nokia N95 eller måske et brugt usb-modem, kunne det være muy lækkert at kunne købe den slags røvbilligt.

Bossen har allerede sponseret en ny Macbook Pro, men jeg har af ganske afhængig kilde fået at vide, at jeg lige bør vente og se, om ikke der kommer en ny udgave en af de nærmeste dage. Nogen der ved noget om den slags rygtebørseri? Jeg gider ærlig talt ikke vente alt for længe uden at have et arbejdsredskab, der kan flyttes. Og tages med hjem.

Jeg ejer jo ikke selv en computer. Længere.

16 thoughts on “Manden det er ok at pisse på”

 1. Fuuuck, hvor sindssygt. Jeg har, hvad du mangler til din iphone, hvis der da er tale om usb-kablet? Jeg donerer gerne…

 2. Det var dog helt utroligt! Fire stk.?

  De der Macbooks må gå godt på sorte marked. Er det når du vender ryggen til de bliver stjålet?

 3. Første gang (to computere) var jeg væk hjemmefra i fire timer, så det var vel hvad man kunne forvente. Anden gang var jeg til frokost i tyve minutter, så der var også ok tid for gerningsmanden m/k. Den sidste gang tog jeg jakke på. Det gik dææælme stærkt!

 4. Føj da 🙁 Hvor uheldig kan man være?!

  Den nye MacBook Pro er da dejlig – multi touch er sweet (sådan en gad jeg gerne ha’). Håber du får lov til at beholde den et godt stykke tid 🙂

 5. Hold da op. Nu har jeg taget en asskicker af en HP med fra København til Slagelse hver dag i 2 år og jeg har altid min laptop med mig og jeg har aldrig fået nakket en laptop. Men jeg har selvfølgelig heller ikke en MacBook Pro… Det har nok en del at sige.

 6. Shevy. Du tog ikke bare jakke på. Du havde allerede forinden iført dig et klækkeligt slips af øl og booze, samt fyldt lommerne i vesten ganske godt op.
  Havde du haft overblikket over mere end de store Hancock-guld (bevares, undertegnede sov næsten på bardisken), så havde du måske stadig været en lykkelig låner af arbejdes Mac. Men hurtigt gik det sgu stadigvæk.

 7. Vi skal bruge locations til nr 3 og 4. Frokost: Også hjemme, eller kom de ind på kontoret? Hancock med laptop: Hvilken bar?

 8. Location 3 kan jeg ikke udtale mig alt for meget om. Dog kan jeg sige så meget, at det var hos en kunde og at det på ingen måde kunne forudses, at man netop der ville miste to laptops (kollega fik også sin stjålet).

  Location 4 (baren) var Riesen (hvor de i øvrigt er enormt kede af det – gid alle deres gæster var lige så søde som medarbejderne).

 9. Sådan er værtshuse så forskellige. Jeg har (2 gange!) præsteret at forlade mit faste triviaquiz værtshus (The Globe i Nørregade) efterladende min laptop – hvilket til dato kun har kostet taxaen (2 gange!) tilbage fra Vesterbro til baren, hvor min taske med laptop endnu stod.

 10. Det var da nu alligevel ganske imponerende. Tør du prøve en gang mere, Mulle? Eller vil du helst ikke være med klubben? 😉

Comments are closed.

Scroll to Top