Categories
In Danish

Nye problemer med æøå

Og derfor nyt testindlæg. ÆØÅ. æøå. Nu via Ecto (tak, Nicolai).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

11 replies on “Nye problemer med æøå”

Gør det ikke? Det var satans. Det gør det ellers i min egen feedlæser. Nu er det bare igen del.icio.us-indlæggene, der kokser. Og det kan jeg lidt bedre leve med.

Næ, det virker ikke når jeg feeder det – men det har det altså ikke gjort længe! Er ellers ret glad for at freeloade (med kildeangivelse naturligvis) -Da du åbenbart har oceaner af tid til at finde det ene gode link efter det andet. + at jeg egentligt finder det ret sjovt [som ‘ældre’ kvinde] at følge med i en ‘ung’ mands ‘skærm-ydsler’ [Dét ord daterer mig virkelig] med bl.a den korrekte tilgang til div frugt, underlige anomyme læsere etc

Så altså tak for renecnielsen.com
kh Gabs

Ps Da jeg satte min Blog op, prøvede jeg først med wordpress – p.g.a den research jeg havde gjort i ‘marken’- mener nok at den er betydelig bedre end Blogspot oa.. Men opgav, da jeg har Mac og ikke synes at instruktionerne var særligt klare… og jeg kun er halvejs genial udi programmering
Kh Gabs

Ps. Havde ellers udset mig WordPress som host, men synes ikke at inrtuktionerne var særlige klare – kører Leopard på min Mac- Og da jeg kun er halvvejs genial som programmør, opgav jeg ævred og krøb med halen mellem benene over til Blogger som er betydelig mere primitiv!
Kh gabs

Hvad er i stykker i din reader? Er det spørgsmålstegnene i del.icio.us-indlæggene? For det kan jeg til nød leve med, indtil jeg finder (tid til) en ordentlig løsning…

Comments are closed.