Last.fm revolutionerer igen musikindustrien

·

·

Last.fm er noget af det bedste, der er sket for verden siden Nussenia og Hubba Bubba Kaugummi (generelt: tysklandsture og slik-svedeture). Og sørme om ikke de gør det igen: revolutionerer musikindustien og ikke mindst alle musikinteresseredes dagligdag.

Det er nu muligt at streame alle numre i fuld længde. Ja, hele nummeret. Gratis. Hvis du hører nummeret (op til?) tre gange, får du besked på, at du skal være noget så satans pissevenlig at betale for det, hvis du vil høre det igen. Det er selvfølgelig en helt masse mere end fair. Faktisk grænsende til det eneste rimelige.

De har fået aftaler i stand med EMI, Sony BMG, Universal og Warner, så der er ingen slinger i valsen, så længe vi ikke taler Danmark. I Danmark er der ganske givet nogen, der bliver obsternasig. Men i hvert fald i USA, England og Tyskland indtil videre.

Måtte vi snart blive så heldige i Danmark også, at vi kan få lov til at kende varen før vi køber den – at have råd til at blive inspireret til at købe andet end radiohelvedemusik. Og få chancen for at støtte alle kunstnere for hver gang vi hører dem (jeps, betaling direkte til kunstner for hver afspilning).

Det er en god dag for kunstnerne, en god dag for musikelskerne og en Oplysningens dag for pladeselskaberne. Endelig, pladeselskaber, byder I internettet indenfor på noget lignende dets egne vilkår!