Tom Cruiser lige mod sindssyge

Den mand er altså så enormt skræmmende, at jeg slet ikke har ord for det. Men det klarer han jo så også selv. Se 8 minutters psykose hos Gawker. Og vær god ved dig selv og se hele klippet – ikke kun til du begynder at få ondt i maven og kraftige opkastfornemmelser. Bliv ved til den bitre ende og forstå, at Scientology er en større fjende for denne verdens mentalt ubalancerede individer end flødeskum er for fede mennesker.

Nu har Cruise prædiket Scientology i fire-fem år (velsagtens?) og jeg må sige, at han virker mere og mere håbløst rationalitetsforladt. At melde sig ind i det helvede er en meget god indikator, men det bliver altså værre og værre. Men han er efter sigende også nummer 2 i Scientologyhierarkiet.

Jeg får så ondt i min rationelle sjæl (hvis den findes).


Posted

in

by

Comments

7 responses to “Tom Cruiser lige mod sindssyge”

 1. Søren H. M. avatar

  Ja, det er sgu en skræmmende video! Men godt at Gawker står imod, og lader den være online på trods af søgsmål.

  Jeg har sgu aldrig lyst til, at se en film med ham igen… Føj!

 2. Lene Marie avatar
  Lene Marie

  Han er jo gal, religiøs fanatisk og usammenhængende. Tør jeg tænke præsidentvalg 2012..?

 3. René avatar

  @Søren: Både ja og nej. Copyrights gælder også for religiøse fanatikeres materiale og bør reelt set overholdes alligevel. At jeg dog synes, at det er fint at have adgang til lortet, er så en anden sag 🙂

  @Lene Marie: Hans umiddelbare tilgang til verden virker godt nok meget som en klassisk republikansk tilgang. Men jeg er sikker på, at hans tidligere kollega fra [Kalifårnia] nok skal terminere ham, hvis det skulle komme dertil.

 4. Søren H. M. avatar

  Shevy for faen! Du er ikke nørd nok – fuck copyright! Betaler du også for musik?
  j/k 😉

  Du har self. ret i at copyright bør overholdes, men som Gawker pointere, så kan deres brug forsvares som værende fair use, da det er “news reporting and critical commentary”. Det er måske lidt fusket, men Gawker har trodsalt smidt lidt tekst med, så det er lidt mere end en YouTube-upload :).

 5. Ulf avatar

  Jeg har lige set en mod-video på YouTube (lad os se om den bliver taget ned) – det er en direkte krigserklæring mod Scientology, udløst af Cruises video.
  Bag videoen står hackergruppen Anonymous, som i nogen tid har ført krig mod Scientology.

  Jeg tror ikke på at kampen mod Scientology skal kæmpes på den måde, men det er da en interessant udvikling …

 6. Kristoffer Riis Pedersen avatar

  Som et alternativ kan man også se “the parody video Tom Cruise WANTS you to see!”: http://www.funnyordie.com/videos/3f716ffebe
  🙂