Dialogiskt mobil igen

Jeg kan nu ringe og sms’e igen. Det vil med andre ord sige, at min mor forbarmede sig over mig og lånte mig penge til at betale min telefonregning. Tak mor!

Men ikke nok med det. Mens jeg alligevel havde de evindeligt venlige supportere fra 3 i røret, valgte jeg at forhøre mig om denne hersens irriterende feature, som min telefon havde udviklet. Du ved, den der betød, at telefonen genstartede når folk ringede til mig. Det er nu også løst. Efter sigende. Ergo burde jeg nu kunne både modtage og initiere mobile samtaler. Yay.

Hvis andre skulle have problemet, kan jeg fortælle, at det er en fejl i N95, der får den til at genstarte, hvis man har indstillet den til at læse navnet højt på den der ringer. Ellers en meget sjov lille ting at have en amerikansk maskinestemme til at udtale danske navne. Ikke mere af den slags, åbenbart.

Hvordan du slår det fra? Det skal jeg sige dig:

 1. Menu
 2. “Profiler”
 3. “Valg” –> “Tilpas”
 4. “Sig opkaldsnavnet” sættes til “Fra”

Et voilà

2 thoughts on “Dialogiskt mobil igen”

 1. Hej Rane

  Jeg kender mange mennesker. Faktisk kender jeg mange mennesker med mobiltelefoner… Jeg kender faktisk ikke nogle, der ikke har efter nærmere omtanke. Ikke mennesker over 15 år i hvertfald… Og de mange mennesker jeg kender har ikke de store problemer med deres mobile telefoner.
  Og så kender jeg dig. Det er meget morsomt læsning når du konflikter lidt med diverse mobilselskaber, bevares. Men er det ikke tid til selvrensagelse nu? Vælger du de rigtige mobilselskaber? Vælger du de rigtige telefoner? Jeg tror det ikke (sagt på Poul Nyrup’sk). Altså, tror jeg du opsøger problemerne selv. Du er ligesom en gammel bitter dame, der trives med lidt at brokke sig over. Er du en kælling Rene? Er du, er du?

 2. Langt hen ad vejen, ja. Helt klart. Og nej, jeg vælger ikke de rigtige mobilselskaber – jeg vælger det selskab, der kan give mig den fedeste telefon billigst. Det har desværre flere gange været 3.

  Men min telefon er fed. Når den virker, selvfølgelig.

Comments are closed.

Scroll to Top