Godspeed

Jeg sidder lige og hører Modeselektor. Et af deres numre hedder “Godspeed”. Så tænkte jeg: “Sikke da noget fis”. Det efterlod mig så i en tilstand af uvægerlig nysgerrighed. Hvem bruger det? Enters Wikipedia.

Et af opslagene på Godspeed er: “Godspeed (company), a Finnish network for Christian extreme sports community.”

Navnet giver måske fin mening, men altså … kristen ekstremsport?

3 thoughts on “Godspeed”

  1. Det synes noget prætentiøst at kalde et instrumentalnummer for “Godspeed”, dog er det et af de bedste på skiven.
    Forresten svarer Godspeed løst oversat til spansk: “Dios es mi (co)piloto”. Ikke desto mindre affødte det en association til en kammerat, som så prosaisk skriver på Facebook: “God used to be my co-pilot; But we crashed in the mountains and I had to eat Him.”
    Håber at finnerne har lidt mere Godspeed..

  2. @pollas: Kender dem ikke, men vil fluks tage et lyt.

    @Rune: Jeg er også rigtig glad for nummeret. Dog er det “2000007 (feat. TTC)”, der har fået flest spin på mit lydanlæg. Det er totalll spif. Det er TTC i øvrigt også på egen hånd. Lækker fest-hiphoptronica.

Comments are closed.

Scroll to Top