In Danish

Godspeed

Jeg sidder lige og hører Modeselektor. Et af deres numre hedder “Godspeed”. Så tænkte jeg: “Sikke da noget fis”. Det efterlod mig så i en tilstand af uvægerlig nysgerrighed. Hvem bruger det? Enters Wikipedia.

Et af opslagene på Godspeed er: “Godspeed (company), a Finnish network for Christian extreme sports community.”

Navnet giver måske fin mening, men altså … kristen ekstremsport?

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Hov, nu skal man ikke glemme Godspeed, you black emperor: http://brainwashed.com/godspeed/

  2. Det synes noget prætentiøst at kalde et instrumentalnummer for “Godspeed”, dog er det et af de bedste på skiven.
    Forresten svarer Godspeed løst oversat til spansk: “Dios es mi (co)piloto”. Ikke desto mindre affødte det en association til en kammerat, som så prosaisk skriver på Facebook: “God used to be my co-pilot; But we crashed in the mountains and I had to eat Him.”
    Håber at finnerne har lidt mere Godspeed..

  3. @pollas: Kender dem ikke, men vil fluks tage et lyt.

    @Rune: Jeg er også rigtig glad for nummeret. Dog er det “2000007 (feat. TTC)”, der har fået flest spin på mit lydanlæg. Det er totalll spif. Det er TTC i øvrigt også på egen hånd. Lækker fest-hiphoptronica.

Comments are closed.

%d bloggers like this: