Græsrødderne og sociale netværk

·

·

Den sociale netværkshype har taget et solidt favntag på Facebook, som uden sammenligning må siges at være det mest populære netværk i øjeblikket (som i god karma, ikke antal profiler – som på ingen måde afspejler antal brugere , og da slet ikke på eksempelvis MySpace). Og ikke meget er mere oplagt end at benytte et solidt stykke socialt software i kampen om vælgernes gunst – og især i kampen om at sætte sving i græsrødderne, så de kan agitere og arbejde for kampagnen.

Og hvordan går det så? Well. Lige nu er der følgende antal medlemmer i grupperne:

SF fører klart, hvilket siger enormt meget både om den domgrafiske fordeling af partiets vælgere og om disse vælgeres (eller sympatisørers) lyst til at engagere sig. SF skal nok få et forbandet godt valg. Radikale er dog de helt store vindere – de har forholdsvis mange brugere i Facebook-gruppen deres størrelse taget i betragtning, men derudover er de nu oppe på 716 medlemmer af deres eget åbne sociale netværk, hvor diskussionerne modsat i Facebook-grupperne, er mange og gode.