Categories
In Danish

Totalt corporate

Ok. Jeg har kredset om karburatoren længe. Eller grøden eller det der. Men nu er det sgu helt og holdent fucking officielt. Jeg er totalt corporate. Jeg har ikke blot solgt min egen sjæl til det private erhvervsliv, men også min blog. I går fik jeg et hit på en Googlesøgning. Det gør jeg nu engang nogle gange om dagen, men i går var det dødsdommen. Ikke længere havde det noget med sex og fisse at gøre, men i stedet: “Kravspecifikation”.

Hvor er mine træsko? Jeg skal lige stille dem.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Totalt corporate”

Comments are closed.