Categories
In Danish

Seeeeeeeeeeeeeex. Fisse, fisse, fez, fez.

Jeg tænkte nok, at det ville give mig lidt opmærksomhed. SFeren Kamal Qureshi har valgt at lægge den omstridte Sexstarz cd-rom til fri download på sin hjemmeside. Det skal selvfølgelig honoreres, så jeg opfordrer alle til at hente den, for på den måde at vise en kende support for sexoplysning generelt og Kamal i særdeleshed. Det er en god måde at vise regeringen, og især Lars Løkke Rasmussen, at vi stoler mere på eksperterne end på en smålig minister. Det er især uklarhed om retten til Sexstarz, der gør det muligt for tilhængere af Sex og Samfunds cd-rom at videredistribruere den uden Indenrigs- og Sundhedsministeriets indblanden.

Update: 18/02/04 10:59 – Kamal har midlertidigt fjernet cd-rommen fra sin hjemmeside, fordi det var for dyrt for ham. Cd’en blev hentet af 4000 menesker i nat, og det lader til, at Kamal derfor har brugt meget mere båndbredde end han har lov til. Det har kostet ham 36.000 kr. Han vil dog forsøge at finde en ny løsning. Er der nogen, der har fået den hentet og muligvis kan brænde et eksemplar til mig? Jeg har selv kun de ca. 250 MB ledig i alt på computeren, og jeg har desuden ingen brænder. Ynk.

Update: 18/02/04 18:10 – cd-rommen kan nu hentes hos Netomia.

Update: … og nu også hos Acomma

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.