Hvis jeg var Facebook

Hvis jeg var Facebook, så ville jeg lave et par ting om.

Når man, som jeg, anfører, at jeg er mand, laves der et link, der hedder “Male”. Så får man en liste over alle mænd i netværket. Jeg har også angivet, at jeg er interesseret i Them Ladies. Så kommer et link frem, som hedder “Women”. Hvis man klikker på det link, så får man også en fin liste frem. En liste over andre, der er interesseret i Women.

Say what? Skal vi så bonde og finde sammen i kvindeelskegrupper? No freaking way. Jeg vil have en liste over alle, der har meldt sig ind på denne ikke-datingservice og angivet, at de er kvinder. Selv om man ikke skal date, kan man da godt glo. En del.


Posted

in

by

Comments

7 responses to “Hvis jeg var Facebook”

 1. Søren H. M. avatar

  Ha Ha, det er så sandt, så sandt 🙂

 2. Adam avatar

  Ja, så absolut enig med dig, René: Lad os få nogle flere kig-kærester/elskerinder 🙂

 3. LineP avatar

  Haha – nej nej, meningen er selvfølgelig at vise dig hvordan andre med samme kvindeædersygdom som dig se ud. Det kan vel godt være opbyggeligt i sig selv. respekt for dén funktionalitet i Facebook :-D.

 4. René avatar

  Det kan være nok så opbyggeligt. Jeg gider ikke glo på dem. De er ulækre. Mænd er klamme 🙂

 5. plok avatar

  Hvorfor ikke blot anføre at du er kvinde?

 6. René avatar

  Man må ikke lyve.

 7. plok avatar

  Mænd må ikke. Jeg tror det er anderledes, hvis du er kvinde.