Categories
In Danish

Hvis jeg var Facebook

Hvis jeg var Facebook, så ville jeg lave et par ting om.

Når man, som jeg, anfører, at jeg er mand, laves der et link, der hedder “Male”. Så får man en liste over alle mænd i netværket. Jeg har også angivet, at jeg er interesseret i Them Ladies. Så kommer et link frem, som hedder “Women”. Hvis man klikker på det link, så får man også en fin liste frem. En liste over andre, der er interesseret i Women.

Say what? Skal vi så bonde og finde sammen i kvindeelskegrupper? No freaking way. Jeg vil have en liste over alle, der har meldt sig ind på denne ikke-datingservice og angivet, at de er kvinder. Selv om man ikke skal date, kan man da godt glo. En del.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

7 replies on “Hvis jeg var Facebook”

Haha – nej nej, meningen er selvfølgelig at vise dig hvordan andre med samme kvindeædersygdom som dig se ud. Det kan vel godt være opbyggeligt i sig selv. respekt for dén funktionalitet i Facebook :-D.

Comments are closed.