Arrrrhhh pissos

Undskyld til alle I mennesker hvis e-mail-adresser jeg lige har sendt i omløb, fordi jeg i min aftenkoger valgte at trykke på cc i stedet for bcc. Det giver ikke helt samme sløringseffekt. Jeg kan trøste dig med, at alle de andre modtagere er mindst lige så fremragende mennesker, som du selv er. Og så giver det mulighed for, at nogle af tøserne kan udse hinanden som møgsække og så skal vi have bitchfight. Woohoo. Jeg har gjort dagens gode gerning.

Til læseren, der ikke ved, hvad jeg taler om: Hvis vi kender hinanden burde du havde modtaget en e-mail – tag fat i mig. Hvis vi ikke har mødt hinanden, må du meget gerne flette næbbet og leve videre og lade som om, at jeg ikke har dummet mig. Eller en hvilken som helst anden løsning der får mig til at se godt ud.

Og så er det vist heller ikke værre.

Scroll to Top