In Danish

K-Cast – din ugentlige religiøse propaganda

Dette er et indlæg om product placement.

Grundet en hel masse generel inaktivitet fra min side i den sidste uge (i daglig tale kaldet ferie), har jeg først lige hørt Kommunikationscastet fra sidste uge. Deri var der en meget lækker udtalelse (udover den åbenbart skandaløse HP-spoiler, som jeg er forholdsvis ligeglad med og derfor ikke gad grave frem). I forbindelse med snakken om, hvorvidt pris kan være eneste konkurrenceparameter, udtaler frk. Katrine Emme Thielke i en ellers ganske kritisk svada:

Det kan godt være, at folk bruger argumentet, at det kan alt muligt andet, når de bagefter fortæller deres venner, hvorfor de har valgt Krifa. Men i sidste ende, så er det da ved Gud pris.

Det er i hvert fald ved Gud.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

%d bloggers like this: