Pownce Invites

Jeg har nogle invitationer til Pownce, should anyone care. Pownce bliver hypet ret kraftigt, og selv de kloge siger, at det er med god grund. Så skal det jo prøves.

Jeg har endnu ikke selv leget synderlig meget med det, men dybest set er det et sammensurium af IM, Twitter, Jaiku, fildeling, linksharing, eventdims og lidt til. Se, det er jo ikke så lidt. Desuden er der en (på sigt meget) smoooooooooth Adobe Air applikation til at have liggende på computeren, hvilket kun gør det bedre i min bog.

Hvor Pownce virkelig ser ud til at være Det Nye Store er muligheden for at vælge mellem at sende en-til-en, en-til-flere eller en-til-alle. Det vil sige, at man samme sted kan vælge mellem at dele sine tanker, filer osv. med hele verden eller blot nogle enkelte. IM og Twitter har langt om længe fundet hinanden.

Du kan finde masser af goodies om Pownce på min del.icio.us-konto.


Posted

in

by

Comments

13 responses to “Pownce Invites”

 1. Ricco avatar

  Jeg tager da gerne en. Lukkede systemer er altid hyggelige.

 2. Lisa avatar

  Så er jeg her igen 😉

 3. René avatar

  Hvor hyggeligt. Du har modtaget en invitation 🙂

 4. migger avatar

  Hej René

  Og jo tak til Pownce 😉

 5. plok avatar

  Tak til invitationen! Jeg er sgu også ved at mangle lidt 2.0-indhold i mit liv.

 6. René avatar

  @Plok: Jeg skal sgu 2.0’e dig, skal jeg. Du fik dermed denne rundes sidste invitation.

  Alle: Tjek lige jeres skinkefilter for Pownce-mails og marker dem som ikke-skinke. Takker.

 7. Lisa avatar

  Tak for’ed. Det ser jo lækkert ud, og er lige noget vi kan bruge til et upcoming projekt.

 8. Mikkel avatar

  … og skulle du (eller en af jer, der nåede det) få en ekstra invite, tager jeg gerne imod 🙂

 9. Finn avatar
  Finn

  Har invites tilovers vil jeg gerne bede om en

 10. René avatar

  Jeg ligger ikke selv inde med flere, men jeg ved, at en del har en stak til at ligge, så bare råb op i diverse fora osv. 🙂