Categories
In Danish

Pownce Invites

Jeg har nogle invitationer til Pownce, should anyone care. Pownce bliver hypet ret kraftigt, og selv de kloge siger, at det er med god grund. Så skal det jo prøves.

Jeg har endnu ikke selv leget synderlig meget med det, men dybest set er det et sammensurium af IM, Twitter, Jaiku, fildeling, linksharing, eventdims og lidt til. Se, det er jo ikke så lidt. Desuden er der en (på sigt meget) smoooooooooth Adobe Air applikation til at have liggende på computeren, hvilket kun gør det bedre i min bog.

Hvor Pownce virkelig ser ud til at være Det Nye Store er muligheden for at vælge mellem at sende en-til-en, en-til-flere eller en-til-alle. Det vil sige, at man samme sted kan vælge mellem at dele sine tanker, filer osv. med hele verden eller blot nogle enkelte. IM og Twitter har langt om længe fundet hinanden.

Du kan finde masser af goodies om Pownce på min del.icio.us-konto.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

13 replies on “Pownce Invites”

@Plok: Jeg skal sgu 2.0’e dig, skal jeg. Du fik dermed denne rundes sidste invitation.

Alle: Tjek lige jeres skinkefilter for Pownce-mails og marker dem som ikke-skinke. Takker.

Jeg ligger ikke selv inde med flere, men jeg ved, at en del har en stak til at ligge, så bare råb op i diverse fora osv. 🙂

Comments are closed.