Pownce Invites

·

·

Jeg har nogle invitationer til Pownce, should anyone care. Pownce bliver hypet ret kraftigt, og selv de kloge siger, at det er med god grund. Så skal det jo prøves.

Jeg har endnu ikke selv leget synderlig meget med det, men dybest set er det et sammensurium af IM, Twitter, Jaiku, fildeling, linksharing, eventdims og lidt til. Se, det er jo ikke så lidt. Desuden er der en (på sigt meget) smoooooooooth Adobe Air applikation til at have liggende på computeren, hvilket kun gør det bedre i min bog.

Hvor Pownce virkelig ser ud til at være Det Nye Store er muligheden for at vælge mellem at sende en-til-en, en-til-flere eller en-til-alle. Det vil sige, at man samme sted kan vælge mellem at dele sine tanker, filer osv. med hele verden eller blot nogle enkelte. IM og Twitter har langt om længe fundet hinanden.

Du kan finde masser af goodies om Pownce på min del.icio.us-konto.