Faldefærdig rønne søges

Og ja, jeg leder også stadig efter fast residens, men i denne omgang vil jeg gerne have et sted udenfor København, hvor jeg kan afholde lidt ferie i næste uge. Vi er to. Vi skal sove. Vi skal læse. Vi skal drikke rødvin. Og så skal vi gerne se et stykke natur eller vand eller det der. Eller store huse. Kravene er ikke store, bare rønnen ikke er noget, der skal slås op og tages ned i regnvejr. Dvs. fasttømret ejendom af en art.

Billigt, tak. Discount er det nye komfort. Bil haves muligvis, så Sverige, Jylland og den slags steder er helt fint. Eller Berlin.

Alt i alt vil jeg bare gerne på ferie.

2 thoughts on “Faldefærdig rønne søges”

  1. Jeg har faktisk kigget på det så sent som i dag, og der var sgu lidt for meget krea-helvede i det der hippesjov. Jeg skal hverken dyrke yoga i en uge eller bygge sandslotte med alverdens børn. Bare et sted hvor jeg kan læse lidt, tak 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top