Categories
In Danish

Jeg har stil

… det siger en bøsse på 7/11 og en masse fra Gambia nemlig:

hi
my name is buba writing to u from GAMBIA in west africa i
really care to be ur friend if u wish because i like ur style.i hope to hear from u.if u want to see just click to my profile u can see how i look like.
i will tell u more about me if u are interest
thanks.

Og de hedder allesammen Buba. Det er lidt forskelligt hvor gamle de er, men de hedder Buba og vil være mig ven. Og så er de k/ærlige og vil have mig til at se på deres profilbilleder. Tror snart jeg lukker min Listal-profil. Bruger den alligevel ikke.

Og så var der en ca. 45-årig homoseksuel herre, der forsøgte at dupere mig med diverse pick-up-lines på 7/11 i forgårs. Hyggeligt. Og pænt gjort, men den forfjamskede tøs bag skranken, som ikke vidste hvor hun skulle kigge hen, ville nok have haft større held. Tror snart jeg lukker min bøsse-profil. Bruger den alligevel ikke.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Jeg har stil”

ha ha ha ha ha
måske kan du få nogle gode rejeopskrifter (hvis alle hedder bubba så ved de sikkert også alle noget om rejemadder)…

@Jeppe: Jeg er måske nok ikke noget virtous i et køkken, men en rejemad kan jeg sgu bakse sammen. Det er bare noget med noget remoulade og noget.

Søren: Takker. Vistnok.

Comments are closed.