Jeg har stil

… det siger en bøsse på 7/11 og en masse fra Gambia nemlig:

hi
my name is buba writing to u from GAMBIA in west africa i
really care to be ur friend if u wish because i like ur style.i hope to hear from u.if u want to see just click to my profile u can see how i look like.
i will tell u more about me if u are interest
thanks.

Og de hedder allesammen Buba. Det er lidt forskelligt hvor gamle de er, men de hedder Buba og vil være mig ven. Og så er de k/ærlige og vil have mig til at se på deres profilbilleder. Tror snart jeg lukker min Listal-profil. Bruger den alligevel ikke.

Og så var der en ca. 45-årig homoseksuel herre, der forsøgte at dupere mig med diverse pick-up-lines på 7/11 i forgårs. Hyggeligt. Og pænt gjort, men den forfjamskede tøs bag skranken, som ikke vidste hvor hun skulle kigge hen, ville nok have haft større held. Tror snart jeg lukker min bøsse-profil. Bruger den alligevel ikke.


Posted

in

by

Comments

3 responses to “Jeg har stil”

 1. Jeppe avatar
  Jeppe

  ha ha ha ha ha
  måske kan du få nogle gode rejeopskrifter (hvis alle hedder bubba så ved de sikkert også alle noget om rejemadder)…

 2. Søren H. M. avatar

  Haha,tillykke… eller noget 😉

 3. René avatar

  @Jeppe: Jeg er måske nok ikke noget virtous i et køkken, men en rejemad kan jeg sgu bakse sammen. Det er bare noget med noget remoulade og noget.

  Søren: Takker. Vistnok.