Joost-invites up for grabs

·

·

Jeps. Jeg er nu officielt en Google Juice Whore. Ikke fordi jeg kan bruge det til en hujende fis (og dem ser man ellers ikke mange af rundt omkring), men fordi det er et ret sjovt projekt, min blog- og Joostmentor, Ricco “Fiskeben” Madsen har gang i. Jeg fik min invitation til Joost af Ricco, og nu følger jeg hermed hans nyligt inkorporerede invitationsafsendelsesmatrice.

Det vil sige, at hvis du vil have en af mine fem (5!) invitationer til Joost, så skal du

 1. Skrive et blogindlæg på mindst 100 ord med to links til mig.
  1. https://renecnielsen.com
  2. https://renecnielsen.com/2007/04/28/Joost-invites-up-for-grabs
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg, med henvisning til det i 1. skrevne indlæg. Det skal du gøre af tre grunde.
  1. Pinging virker måske ikke
  2. Jeg gider ikke rode webbet rundt for at finde din e-mail-adresse
  3. Så får du også selv lidt link-love

Og så lige til de helt-tabt-bag-vognede: Joost (udtales juiced – hvorfor det er lidt metasjovt at spørge efter Google Juice for at give Joost tilbage) er knalde-ombord-på-flys nyeste projekt (igen sammen med KaZaA– og Skypemedstifter Niklas Zennström), som blandt andet DR har taget til sig. Det er tv online og det virker ganske fint, faktisk, og så er designet selvfølgelig lækkert. Kvaliteten er milevidt foran eksempelvis YouTube, så det er en god tv-oplevelse. Omend det nuværende programudbud er tæt-på-ringe. Ikke desto mindre bliver det helt sikkert stort.


%d bloggers like this: