Joost-invites up for grabs

Jeps. Jeg er nu officielt en Google Juice Whore. Ikke fordi jeg kan bruge det til en hujende fis (og dem ser man ellers ikke mange af rundt omkring), men fordi det er et ret sjovt projekt, min blog- og Joostmentor, Ricco “Fiskeben” Madsen har gang i. Jeg fik min invitation til Joost af Ricco, og nu følger jeg hermed hans nyligt inkorporerede invitationsafsendelsesmatrice.

Det vil sige, at hvis du vil have en af mine fem (5!) invitationer til Joost, så skal du

 1. Skrive et blogindlæg på mindst 100 ord med to links til mig.
  1. https://renecnielsen.com
  2. https://renecnielsen.com/2007/04/28/Joost-invites-up-for-grabs
 2. Skrive en kommentar til dette indlæg, med henvisning til det i 1. skrevne indlæg. Det skal du gøre af tre grunde.
  1. Pinging virker måske ikke
  2. Jeg gider ikke rode webbet rundt for at finde din e-mail-adresse
  3. Så får du også selv lidt link-love

Og så lige til de helt-tabt-bag-vognede: Joost (udtales juiced – hvorfor det er lidt metasjovt at spørge efter Google Juice for at give Joost tilbage) er knalde-ombord-på-flys nyeste projekt (igen sammen med KaZaA– og Skypemedstifter Niklas Zennström), som blandt andet DR har taget til sig. Det er tv online og det virker ganske fint, faktisk, og så er designet selvfølgelig lækkert. Kvaliteten er milevidt foran eksempelvis YouTube, så det er en god tv-oplevelse. Omend det nuværende programudbud er tæt-på-ringe. Ikke desto mindre bliver det helt sikkert stort.

26 thoughts on “Joost-invites up for grabs”

 1. Det vil vælte ind med Googlers efter det her indlæg. Det er i hvert fald min erfaring med et lignende indlæg ovre på migger.net.

  I øvrigt er jeg enig med dig i dine beskrivelser af programmet.

 2. Hejsa..

  Kan kun sige at hvis vejret holder så ville det være fedt med en joost invite .. så man kan sidde og se tv når det bliver lidt koldt uden for.. 🙂
  Lidt om mig : Jeg er en familiefar med kone og to drenge på 5 og 7 år.. vi bor på sjælland i eget hus med udsigt 🙂

  Vi er en af de uheldige ejere af en Ford Mondeo fra 2001..DVS. den skal have lappet alle døre for rust inden de bliver for grimme. (en fejl fra fabrikkens side) shit happens

  Have menesker er vi ikke så vores have er berygtet i hele byen og folk kender os som Dem med den grimmeste have 🙂

  Du kan sende en Jost invite til : hamder@gmail.com

 3. Jamen hej Gert.

  Jeg er en singleknægt uden børn. Jeg bor i København i en lejlighed helt uden udsigt. Faktisk. Jeg har ingen bil, men min cykel er også rusten (en fejl fra min side). Lort sker. Jeg har ingen have, men hvis jeg havde, så ville den være grimmere end jeres.

  Selv om du ikke opfylder et eneste af kravene, får du sgu en invitation alligevel. Tak for beretningen 🙂

 4. Hej Maltesen. Det ville da være lækkert hvis man kunne få en af de invites. Har længe gerne ville se joost. Min email er marpe82@gmail.com

  hører forhåbentlig hurtigt fra dig.

  Quote: “life is a waste of time, so get wasted all of the time, and have the time of your life!”

 5. @Marpe82: Det skal helt foregå fra min egen blog, så jeg ikke skal rende rundt og holde øje med andres blogs, men denne gang gør jeg lige en undtagelse…

 6. @René: I så fald bliver du nødt til at maile mig, hvis der dukker nogen op, som gerne vil Joostes 🙂

 7. Æhhh. I fald hvad? Og hvis nogle gerne vil have en invitation, så er det vist lige så nemt for mig selv at gøre det som at sende en e-mail til dig.

 8. Hey, jeg vil også være uendeligt glad hvis jeg måtte få en joost invite 🙂 Er ret spændt på at se hvor genialt det er 🙂

  M.v.h. Joe xD

 9. brian jensen

  vil også gerne med på bølgen af joost invitationer.

  med venlig hilsen
  brian jensen

 10. Bonjour René,
  Er det muligt at få en joost invitation fra dig .
  Med venlig fransk hilsen
  benoit

 11. Jeg er spændt på hvad Skype gutterne nu har fundet på. Er det stadig muligt at få en invitation? Vil blive meget glad:)

  Mvh
  Morten…

 12. Jeg må indrømme at jeg er på nippet til at droppe Joost igen af to grunde:

  1. Det er blevet for hype efter omtalen i 21 Søndag i søndags på DR1.

  2. Joost live streamer ikke i modsætning til Zattoo.com og Channelchooser.com

 13. Droppe det fordi det er hype? Det lyder som en usund måde at strukturere sit liv på. Hype skyldes til tider, at noget er godt. Og at mange synes om et produkt, gør det vel sjældent dårligere.

  Jeg har endnu ikke tilvalgt det, fordi der ikke er en hujende fis, der er værd at bruge sin tid på. Zattoo er helt fint, men billedet på mit tv er stadig bedre. Kunne dog sagtens finde på at bruge det en dag på farten. Democracy Player er et af mine favoritprogrammer i øjeblikket, omend jeg heller ikke bruger mange minutter i løbet af ugen på deres tv-udbud. Channel Chooser har jeg ikke helt fundet fidusen ved.

 14. Hej!

  Kunne man be’ om en invite til joost? Vil være super..

  amirsabic(at)gmail.com

  På forhånd tak…

  Amir..

Comments are closed.

Scroll to Top