Hvis jeg var en familie

Hvis jeg var en familie, så tror jeg faktisk, at jeg ville drage med mine gode venner Vivi & Niels (og min endnu bedre ven, deres søn Aksel, som på trods af fascination for sin Brøndbytrøje er en dejlig knægt) til bofællesskabet Lange Eng. Efter at have hørt og læst lidt om det, virker det sgu meget tiltalende. Især hvis man har en unge og ikke nødvendigvis skal udfordre Vesterbro eller Nørrebro hver fredag og lørdag aften. Ergo bliver jeg helt sikkert her.

Men for dævlen – de får sindssvagt mange nybyggede kvadratmeter for pengene, de får masser af grønne områder og masser af legekammerater til Aksel. Og så er sådan et bofællesskab med egospace da helt sikkert lidt lækker kæleri for alle vi hippehipsters’ karma. What’s not to like?

Hvis jeg når at finde min kommende livsledsagerske med børn inden den 10. maj, tror jeg sgu jeg tager til infomødet … Altså … Ok … En ret letkøbt udmelding, I know 😉

Forresten: Når nu du og din familie flytter derud takket være pippet herfra, så husk, at jeg skal først i køen til jeres nuværende lejlighed. Bare som en lille gestus. Så giver jeg sgu en bajer flaske mælk.

Scroll to Top