Categories
In Danish

Hvis jeg var en familie

Hvis jeg var en familie, så tror jeg faktisk, at jeg ville drage med mine gode venner Vivi & Niels (og min endnu bedre ven, deres søn Aksel, som på trods af fascination for sin Brøndbytrøje er en dejlig knægt) til bofællesskabet Lange Eng. Efter at have hørt og læst lidt om det, virker det sgu meget tiltalende. Især hvis man har en unge og ikke nødvendigvis skal udfordre Vesterbro eller Nørrebro hver fredag og lørdag aften. Ergo bliver jeg helt sikkert her.

Men for dævlen – de får sindssvagt mange nybyggede kvadratmeter for pengene, de får masser af grønne områder og masser af legekammerater til Aksel. Og så er sådan et bofællesskab med egospace da helt sikkert lidt lækker kæleri for alle vi hippehipsters’ karma. What’s not to like?

Hvis jeg når at finde min kommende livsledsagerske med børn inden den 10. maj, tror jeg sgu jeg tager til infomødet … Altså … Ok … En ret letkøbt udmelding, I know 😉

Forresten: Når nu du og din familie flytter derud takket være pippet herfra, så husk, at jeg skal først i køen til jeres nuværende lejlighed. Bare som en lille gestus. Så giver jeg sgu en bajer flaske mælk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.