Categories
In Danish

Bogbror

(via Emme)

[Start tv-oplæserstemme] Odense Centralbibliotek afholder nu Danmarks første Bookbrother! Otte bøger er sat sammen i et enkelt hus og kan efterhånden stemmes ud! Følg deres daglige kampe via webkamera! [Slut tv-oplæserstemme]

I første runde røg (lidt heldigvis) “Da Vinci Mysteriet” og lur mig om ikke min stemme på lyrikkens svar på fæses, “Sushi for begyndere” hjælper til med, at den ryger i næste omgang. Hvis alt går vel (efter min knop, red.), vil udskilningen alt i alt foregå i følgende rækkefølge:

  1. Dan Brown: Da Vinci Mysteriet
  2. Marian Keyes: Sushi for begyndere
  3. Kirsten Hamann: Fra smørhullet
  4. Stieg Larsson: Mænd der hader kvinder
  5. Helle Helle: Rødby-Puttgarden
  6. Christian Jungersen: Undtagelsen
  7. Jakob Ejersbo: Nordkraft
  8. Jonathan Safran Foer: Ekstremt højt og utrolig tæt på

Og nej, jeg har heldigvis ikke læst alle bøgerne. Kun halvdelen, for at være præcis. Men kig forbi deres side, det er rigtig god lir.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

Comments are closed.