Categories
In Danish

Når det hele ROcker

På sådan en herlig fredag, hvor solen skinner og jeg igen får lov til at være en kende indigneret over Brian Mikkelsens klamme, selvophøjende ideologiske udfald mod DR og fortielser for folketinget. På sådan en forfriskende fredag, hvor aftenen skal tilbringes i godt selskab med god vin og mad, og hvor jeg igen får lov til at være harmdirrende irriteret over amerikanske efterretningsmetoder og brugen af ubrugelige succeshistorier i indenrigspolitisk øjemed. På sådan en dag bliver alt jo bare endnu bedre, når jeg samtidig ser, at RO er udkommet i en ny netudgave. Nu endda uden ekstra klik (dvs. før gik jeg altid til dsn.dk og klikkede mig videre).

Tak, fredag.
Tak, sol.
Tak, Brian.
Tak, venner.
Tak, vin.
Tak, mad.
Tak, Dansk Sprognævn.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

4 replies on “Når det hele ROcker”

Hhhmm.. den nye RO irriterer mig lidt…

Den arbejder med frames, total web1997 🙂

Det betyder, at man ikke kan linke direkte til søgeresultater, og det gør det til pain in the arse, at lave søgeplugin…

// Lars

Hørt. Det var også en af de ting, jeg ville have forventet, at de havde ændret med det nye domænenavn. Men næææ nej, gammeldags og uhåndterbart er det nye pink.

Comments are closed.